L’ATM i la Fundació Teatre de la Llotja lliuren les entrades del sorteig efectuat entre els usuaris de transport públic

La Fundació Teatre de la Llotja i l’Autoritat Territorial de la Mobilitat de l’Àrea de Lleida han entregat les entrades del sorteig efectuat entre els usuaris del transport públic que utilitzen títols integrats de l’ATM.

La directora dels serveis territorials de Territori i Sostenibilitat, Maria Dolors Tella, i el gerent de la Fundació Teatre de la Llotja, Jesús Costa, han lliurat a Josep Maria Codina, Carmen Antolín (a la imatge), Judit Rubio i Patrícia Moreno les entrades dobles pels espectacles ‘Virgen’, ‘Mamma Mia!’, ‘Atchúusss!!!’ i ‘Plutó. El musical malèfic’, respectivament. Es tracta d’obres d’estils molt diversos i adreçades a diferents públics, des de l’obra infantil del Club Banyetes ‘Plutó’ fins a l’innovador espectacle de cuplet-jazz ‘Virgen’ del quartet De la Puríssima, passant pel musical d’èxit ‘Mamma Mia!’ i l’adaptació de textos humorístics d’Anton Txèkhov a càrrec dels coneguts actors Malena Alterio, Fernando Tejero, Adriana Ozores, Enric Benavent i Ernesto Alterio.

Fins el passat 18 d’abril, els usuaris de transport públic van poder dipositar les butlletes distribuïdes pels autobusos de la xarxa integrada al centre d’atenció al client de l’Avinguda Madrid de Lleida. També hi havia l’opció de participar a través de facebook, fent m’agrada a la pàgina de l’ATM Lleida i compartint la publicació del sorteig.

Aquesta acció s’emmarca en el conveni de col·laboració que tenen des de fa anys les dues entitats per tal de promoure la mobilitat sostenible i la cultura.

29.4.2016
 

Add comment