Capricis

CapricisÀngels Margarit – Cia. Mudances

19 març - 19h

Un projecte que es compon a partir dels 24 Capricci, de Paganini, peces curtes per a violí sol de gran virtuosisme tècnic i que suggereixen les emocions més diverses. Capricis és un divertiment en què el joc és un dels elements protagonistes. La dansa pren l’estructura musical dels 24 Capricci com a guió, reinterpreta i multiplica la proposta musical amb l’esperit de fer-la visible, esculpir-la en els cossos o dibuixar-la a l’espai. Més enllà del virtuosisme de la música, l’articulació dels 24 estudis invita a una proposta escènica única en què els intèrprets, cadascun amb la seva singularitat, són l’ingredient bàsic on la peça pren cos.

La voluntat de la directora Àngels Margarit, amb la col·laboració creativa de tot el cos de ball, és la de (re)interpretar des de la llum aquella música: vestits blancs, lluminositat en l’escenari, execucions circulars, traços llampants en els duos, pinzellades acrobàtiques, grans instrumentalitzacions de tot el cos de ball i moments d’intimitat controlada. Sota aquesta opció, la proposta de la companyia esdevé compacta i coherent. I el resultat final és magnífic.

Jordi Sora, L’apuntador, nuvol.com, 12/7/2013

Mostrar més

Durada: 01 hora 15 minuts

Direcció i coreografia: Àngels Margarit

Creació i interpretació: Eneko Alcaraz, Fàtima Campos, Mireia de Querol i Duran, Joan Palau, Miquel Fiol, Roser López Espinosa, Isabel López Pérez, Àngels Margarit, Manel Salas Palau i Dory Sánchez

Música: 24 Capricci, de Niccolò Paganini

Col·laboració especial del violinista: Kai Gleusteen

Il·luminació i espai escènic: Cube.bz

Vestuari: Ariadna Papió

Tècnic de so: Marc Ases

Preus

  • Preu Amic / Reduïda 17 €
  • Preu General 21 €

Destaquem

  • Descomptes(2358)
  • Comprar entrades(2937)