CARMINA BURANA

CARMINA BURANA(Cantiones profanae) Carl Orff

25 març - 19h

La popular cantata escènica Carmina Burana, que el músic alemany Carl Orff va compondre inspirant-se en els textos mediavals del mateix nom entre 1935 i 1937, aplegarà en un mateix escenari l'Orquestra Simfònica Julià Carbonell i les veus de la Coral de Minyons, el Cor Jove i el Cor de l'Orfeó Lleidatà. En total uns 230 intèrprets en escena sota la direcció d'Alfons Reverté.

Una gran producció per commemorar el 75è aniversari de l’Institut d’Estudis Ilerdencs
Un gran repte artístic liderat per la Diputació de Lleida, la Fundació Julià Carbonell i la Fundació Orfeó Lleidatà, en el marc de la cloenda dels actes del 75è aniversari de l’IEI, el 15è aniversari de l’OJC i el 60è aniversari de les Corals Infantils de l’Orfeó Lleidatà.

Versió simfònica al Teatre de la Llotja de Lleida
A la cantata, a més dels cors (cor gran, cor petit i cor d'infants), hi intervenen solistes (soprano, contratenor i baríton) i hi destaca l'abundant i esplèndida percussió dins una nodrida orquestra simfònica. Una versió simfònica de Carmina Burana que aplega en un mateix escenari 90 músics i 140 cantaires.

Tot plegat amb una posada en escena plena de vida, llum, energia, ritme i màgia, que fan d’aquesta interpretació del Carmina Burana més que un concert, convertint-se en tot un espectacle.

Mostrar més

INTÈRPRETS
Fitxa artística
Coral Minyons de l’Orfeó Lleidatà
Pol Pastor, director
Cor Jove de l’Orfeó Lleidatà
Anna Borrego, directora
Cor de l’Orfeó Lleidatà
Pedro Pardo, director
Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida
Amb la participació de l’Acadèmia OJC-2018
Minerva Moliner, soprano
Jordi Domènech, contratenor
Lluís Sintes, baríton
Alfons Reverté, director

Preus

  • Preu Amic 20 €
  • Preu General 25 €
  • Preu Grup 18 €

Destaquem

  • Descomptes(2358)
  • Comprar entrades(2937)