Danzad, malditos

Danzad, malditosCompañía Malditos

11 febrer - 20:30h

En una època de terrible misèria, un grup de persones de totes les edats i condicions es presenten a una marató de ball amb la promesa que la parella que aguanti més temps guanyarà un premi en metàl·lic.

Aquest espectacle és un foli en blanc, una competició real i en directe, en què cada dia actors i actrius lluitaran per ser la parella guanyadora.
Lliure adaptació de la cèlebre pel·lícula de Sidney Pollack Danzad, danzad, malditos, es converteix en un homenatge als perdedors que cada dia es queden pel camí provant d’aconseguir un somni, a tots els qui lluiten per la seva dignitat sense que els n’importin les conseqüències, als actors. Facin les seves apostes.

Quien espere ver bonitas danzas, como en Le Bal, de Ettore Scola, se encontrará una versión contemporánea y viva de las danzas de la muerte medievales. El espectáculo deja poso y gusta más en el recuerdo, luego algo tiene de esencial.

Javier Vallejo, El País, 4/12/2015

 

Mostrar més

Durada: 01 hora 30 minuts

Direcció: Alberto Velasco

Versió: Félix Estaire

Assessor de moviment: Chevi Muraday

Escenografia: Alessio Meloni

Il·luminació: David Picazo

Música original: Mariano Marín

Intèrprets: Guillermo Barrientos, Carmen del Conte, Karmen Garay, José Luis Ferrer, Alberto Frías, Rubén Frías, David Sánchez Calvo, Ignacio Mateos, Nuria López, Sara Parbole, Txabi Pérez, Rulo Pardo, Sam Slade, Ana Telenti i Verónica Ronda

Veu en off: Carlos Hipólito

Preus

  • Preu Amic / Reduïda 17 €
  • Preu General 21 €

Destaquem

  • Descomptes(2358)
  • Comprar entrades(2937)