HITS

HITSTricicle

← Mostrar més funcions

100 minuts amb els millors dels millors gags del Tricicle

L’espectacle més llarg del Tricicle conté el bo i millor. Són 100 minuts de gags que tothom té al cap en el que podria ser el seu últim espectacle... o no. Divertit, intel·ligent, trepidant i sorprenent, HITS està format per 12 esquetxos reduïts i un resum de gags curts que tanquen l’espectacle. Paco Mir, Joan Gràcia i Carles Sans en estat pur arriben al Teatre de la Llotja de Lleida. Agradarà als fidels i sorprendrà els nous fans del trio de teatre gestual, als quals, de ben segur, arrencarà més d’una riallada.

A Hits, el públic és el protagonista. Prèviament, els espectadors, a través de les xarxes socials, hauran seleccionat els esquetxos que voldran veure el dia de la representació. Amb aquesta obra, el Tricicle voltarà per Espanya amb una gira que durarà tres o quatre anys, en el que sembla el darrer espectacle de la seva trajectòria, que podria acabar el 2019, coincidint amb el seu 40è aniversari.

Els seus millors esquetxos de 37 anys de carrera visiten el Teatre de la Llotja de Lleida, on recordaran escenes de fa dues dècades, que tothom té al cap però que potser ja no recorda.

Després de passar per Albacete, Santander, Palència, Palma de Mallorca i València, els 100 minuts de Hits faran morir de riure els espectadors amb una selecció de gags a ritme de videoclip.

De les 13 hores d’espectacle teatral que han creat en gairebé 40 anys d’existència, a Hits hi haurà 5 esquetxos escollits pels espectadors de cada ciutat. Així, cada espectacle serà diferent en funció del lloc on es representi.

Nascuda el 1979 a Barcelona, la companyia teatral Tricicle va començar representant esquetxos als carrers i espais alternatius de la capital catalana. La seva consolidació va arribar el 1986, amb el seu espectacle Slastic, que els va fer omplir els teatres de l’Estat espanyol i Europa. Després de 37 anys treballant junts, el Joan, el Carles i el Paco segueixen amb les mateixes ganes d’agradar al públic i, sobretot, de fer riure.

 

Mostrar més

Durada: 01 hora 40 minuts

Guió, direcció i producció: Tricicle

Actors: Joan Gràcia, Paco Mir i Carles Sans

Producció tècnica: Miguel Ángel García

Disseny escenografia: Paula Bosch

Música: Pere Bardagí, Jorge Antonio Hidalgo

Locucions: Jordi Brau, Joël Mulachs, Roser Pujol, Jordi Bosch, Juan Carlos Gustems, Paz Bodoque, Marc Gonell

 

Preus

  • Preu Amic 39 €
  • Preu General 45 €
  • Preu Grup 34 €
  • Butaca Jove 11.25 €

Destaquem

  • Descomptes(2358)
  • Comprar entrades(2937)