Incendios, de Wajdi Mouawad

Incendios, de Wajdi MouawadTeatro de La Abadía i Ysarca

12 març - 18:30h

Després de cinc anys de silenci hermètic, mor una mare i deixa un sobre a cadascun dels seus fills bessons. A partir d’aquí, som testimonis de la recerca d’empremtes d’una vida marcada per la guerra i l’abandonament, en què la tragèdia política i la humana s’entrelliguen en un estremidor relat.

Canadenc d’origen libanès, Wajdi Mouawad va aconseguir amb aquesta obra incendiar el cor del públic de molts països amb una gran intensitat. “Mouawad és un incendiari, però de les fabuloses aus fènix que renaixen de les seues cendres. Incendis parla d’aquest renàixer, de focs que a vegades cal sembrar, del terrible camí que sovint fa falta recórrer per arribar a un mateix.”

Muchos nos preguntábamos: ¿qué puede hacer Núria Espert después de La violación de Lucrecia y El rey Lear? Aquí está la triple respuesta: la abuela Nazira, la madre Jihane, la hija Nawal. […] Una de las cumbres de Mario Gas, que narra esa historia épica como si fuera una pieza de cámara, con la esencialidad de Brook y la desnudez del último Chéreau.

Marcos Ordóñez, Babelia - El País, 1/10/2016

Mostrar més

Durada: 03 hora 00 minuts

Inclou descans

Funció en castellà

Direcció: Mario Gas

Intèrprets: Ramón Barea, Álex García, Carlota Olcina, Alberto Iglesias, Laia Marull,Germán Torres, Núria Espert i Lucía Barrado

Escenografia: Carl Fillion

Vestuari: Antonio Belart

Videoescena: Álvaro Luna

Espai sonor: Orestes Gas

Il·luminació: Felipe Ramos

Fotògraf: Lolo Vasco

Preus

  • Preu Amic / Reduïda 21 €
  • Preu General 26 €

Destaquem

  • Descomptes(2358)
  • Comprar entrades(2937)