La bella dorment

La bella dorment

19 gener - 21h

El Russian Classical Ballet desperta “La bella dorment”, de Txaikovski

Un clàssic que fa pujar a l’escenari un repartiment de ballarins estrella del ballet rus

La bella dorment, l’enlluernador espectacle del ballet que encantarà al gran públic, interpretat pel Russian Classical Ballet i amb un gran repartiment d’estrelles del ballet rus que donen cos a aquesta companyia, liderada per Evgeniya Bespalova (en el personatge d’Aurora) i Denis Karakashev (en el personatge de príncep Désiré).

La bella dorment desperta la màgia dels contes de fades. Un món encantat de castells i boscos, malediccions i fades. Basat en el conte La Belle au bois dormant, de Charles Perrault, molt fidel a l’estil francès del segle XVIII, és un dels ballets que més interès desperten entre el gran públic.

Plena de romanticisme i marcada pel lirisme, aquesta obra representa un gran repte per als ballarins —sobretot en la interpretació del personatge principal, la princesa Aurora—, als quals exigeix un estil acadèmic cristal·lí: elegant i fràgil.

Ballada per totes les companyies del món, aquesta obra de Piotr Txaikovski és, sens dubte, una de les més belles pàgines de l’il·lustre compositor rus. Eternes melodies com Rosa Adagio i Gran Valse Villageoise revelen el lirisme de l’autor. La relació de la música de Txaikovski amb la coreografia de Marius Petipa és tan perfecta que seria difícil imaginar una altra lectura de la partitura. Per això, música i coreografia en una simbiosi genial van fer que aquesta peça fos considerada l’obra emblemàtica de la dansa clàssica.

Aquesta producció clàssica presenta una escenografia d’una bellesa i un realisme increïbles, així com un elenc de solistes i ballarins liderats per dues estrelles del ballet rus.

Mostrar més

Música: Piotr Ilitx Txaikovski

Llibret: Ivan Vsevolozhski i Marius Petipa

Coreografia: Marius Petipa

Escenografia: Russian Classical Ballet

Ballarina principal: Evgeniya Bespalova

Directora: Evgeniya Bespalova

Preus

  • Preu Amic 34 €
  • Preu General 40 €
  • Preu Grup 30 €
  • Butaca Jove 17 €

Destaquem

  • Descomptes(2358)
  • Comprar entrades(2937)