La gran ilusión

La gran ilusiónAntonio Díaz "El Mago Pop"

← Mostrar més funcions

”La gran ilusión”, l’espectacle de màgia més vist en la història del teatre espanyol

La gran ilusión, l’espectacle de màgia més vist de la història del teatre espanyol i el de més acceptació a tot Europa durant el 2015, arriba de nou al Teatre de la Llotja de Lleida després del gran èxit aconseguit el 2014. El xou, protagonitzat per Antonio Díaz, El Mago Pop, posa fi a una llarga gira que s’ha convertit en un fenomen des que es va estrenar, l’any 2013. Amb les seves actuacions a Manresa, Viladecans, Granollers, Vic, Lleida, Tarragona i l’última a Sant Cugat del Vallès, El Mago Pop s’acomiadarà per dedicar-se a treballar els detalls de la seva nova proposta artística.

Inspirat en la pel·lícula El xou de Truman, protagonitzada l’any 1998 per Jim Carrey, a La gran ilusión el protagonista és el centre involuntari d’un reality show que retransmet la seva vida durant les 24 hores del dia. En el programa, anomenat Magic Life, actors de prestigi com Josep Maria Pou, Emma Vilarasau i Berto Romero acompanyen Antonio Díaz en el seu viatge.

Quan Díaz descobreix la veritat sobre la seva vida, es marca un objectiu: fer un espectacle per demostrar a tothom que també pot ser un gran il·lusionista. Així neix El Mago Pop i La gran ilusión.

Després de vuit pròrrogues a Barcelona, l’espectacle ha girat per diferents ciutats espanyoles i ha tornat a Catalunya per acomiadar-se definitivament. La gran ilusión ha passat per  Còrdova, Vitòria, la Corunya, Bilbao, Màlaga, Vigo, Alacant, València, Saragossa, Gran Canària, Fuerteventura, Lanzarote, Palma de Mallorca, Roquetas de Mar (Almeria), Burgos, Tenerife, Múrcia, Sant Sebastià, Salamanca, Logronyo, Jerez, Granada, Albacete, Lleó, Pamplona, Valladolid, Cadis, Sevilla i Madrid, i sempre ha esgotat les localitats.

El dissabte 26 de novembre, es va estrenar a DMAX (abans Discovery Max), la 2a temporada del seu darrer projecte televisiu "EL MAGO POP: 48 horas con...", produït per El Terrat. En aquest programa, l'Antonio Díaz compartirà 48 hores amb un convidat, a qui anirà realitzant jocs de màgia, amb la finalitat de sorprendre'l. La temporada es va estrenar amb en David Bustamante, i la resta de convidats són: en Jordi Cruz, la Mireia Belmonte, i Alaska i Mario.

Mostrar més

Preus

  • Preu Amic 38 €
  • Preu General 42 €
  • Preu Grup 34 €
  • Butaca Jove (0 disponibles) 17 €

Destaquem

  • Descomptes(2358)
  • Comprar entrades(2937)