Novios con solera

Novios con soleraJusto Molinero y los Descastaos

02 abril - 17h

El fenomen Justo Molinero torna a Lleida amb “Novios con solera”, un còctel d’èxit amb música, teatre i humor

“Dime qué tienes pensao para este fin de semana. Vente a ver a Los Descastaos, no te quedes con las ganas.” Amb aquesta crida arribarà el 2 d’abril, al Teatre de la Llotja de Lleida, el segon espectacle teatral de Justo Molinero, un fenomen de masses amb garantia d’èxit i que sap a cada moment com posar-se l’audiència a la butxaca.

Justo Molinero presenta Novios con solera, la crònica de 21 anys de nuviatge, el retrat d’un pare preocupat pel pretendent de la seva filla, un espectacle delirant... i moltes altres coses. Després de 34 anys a la ràdio, Molinero es reuneix amb un grup d’amics i professionals de Radio TeleTaxi per acostar als seus oients de tota la vida un còctel d’humor quotidià i costumista.

La música, un llenguatge pla i directe i la interacció amb el públic són els elements que han fet triomfar Justo Molinero. Aquests mateixos ingredients, amanits amb l’humor i la diversió, els utilitzarà a Novios con solera. Després del seu exitós debut en les arts escèniques amb Ahora me toca a mí, una obra que van veure més de 50.000 persones als teatres catalans i que va esgotar les entrades a la majoria d’espais, Molinero desembarca a Lleida amb la seva nova proposta.

Nascut el 1949 a Còrdova, Justo Molinero resideix a Catalunya des del 1967 i s’ha convertit en un dels exemples més clars de l’immigrant integrat a la cultura catalana. El 1982 va fundar Radio TeleTaxi, una emissora destinada inicialment als usuaris del taxi i que s’ha erigit en un grup de comunicació de referència a Catalunya i Andorra.

Al llarg de la seva extensa trajectòria, Molinero ha rebut nombroses distincions, com una Menció Honorífica dels premis anuals de Ràdio Associació de Catalunya, el Premi Ondas a la seva carrera professional o el premi Catalunya Comunicació, atorgat per l’Associació Catalana de Comunicació.

Mostrar més

Durada: 01 hora 50 minuts

Direcció: Justo Molinero

Actors: Justo Molinero / Robert Espada / Montse Rodríguez / Rosa Rodríguez / Antonio Gómez / Loli Cuenca / Ana Cuenca

Artista convidat: Leo Rubio

Producció i codirecció: Juan Carlos Gil

Música en directe: Manuel Zafra

Preus

  • Preu General 27 €

Destaquem

  • Descomptes(2358)
  • Comprar entrades(2937)