Sara Baras · Voces

Sara Baras · Voces

29 gener - 19h

Sentit homenatge al flamenc de la “bailaora” més internacional

La reina del flamenc, la bailaora més internacional, la immensa Sara Baras, torna de nou amb la seva companyia al Teatre de La Llotja, aquest cop amb Voces. Es tracta d’un espectacle homenatge en què dóna veu a aquells genis que li han deixat empremta: Paco de Lucía, Camarón, Antonio Gades, Enrique Morente, Moraíto o Carmen Amaya. Les seves paraules, tota una lliçó d’humilitat i saviesa, serveixen de nexe entre un seguit de números maridats amb bulería, seguirilla, tantata, romanç, farruca, tientos, soleá, soleá por bulería i bulería. Ella i la seva companyia hi posen el ball, i els grans mestres, les paraules.

Voces, que es va estrenar al Teatre de Champs Elysees el desembre de 2014 i va estar tres setmanes en cartell amb tot laforament venut, va convertir la bailaora en l’artista que més vegades hi ha actuat, amb més de 200 funcions i 500.000 espectadors. La seva gira ha passat per Nova York, Mèxic, Miami, Washington, Spoletto, Londres, Roma, Istanbul, Tòquio, Hong Kong, Dubai, Singapur, Tailàndia, Bangkok o Melbourne, a més dels principals teatres de l’Estat Espanyol, amb un gran èxit de crítiques i públic.

Més de 4.000 representacions amb la seva companyia en 20 anys de carrera damunt dels escenaris l’han portat a visitar els millors teatres del món.

Sara Baras enganxa, el seu magnetisme atrapa.

Mostrar més

Durada: 01 hora 30 minuts

Direcció i coreografia: Sara Baras

Música: Keko Baldomero

Ballarins: Sara Baras

Artista convidat: José Serrano (coreògraf de les seves intervencions)

Cos de ball: María Jesús García Oviedo, Charo Pedraja, Cristina Aldón, Daniel Saltares, David Martín, Alejandro Rodríguez

Repetidora: María Jesús García

Músics

Director musical: Keko Baldomero

Guitarra: Keko Baldomero, Andrés Martínez

Cant: Rubio de Pruna, Miguel Rosendo, Israel Fernández

Percussió: Antonio Suárez, Manuel Muñoz, “Pájaro”

Preus

  • Preu Amic 49 €
  • Preu General 57 €
  • Preu Grup 44 €
  • Butaca Jove (8 disponibles) 16 €

Destaquem

  • Descomptes(2358)
  • Comprar entrades(2937)