Targeta Regal
Targeta Regal
Targeta Regal

Comprar Targeta Regal
L’espera impacient per arribar d’hora, els talons que et fan sentir més alta, la camisa que més t’agrada, el perfum que només et poses aquell dia...

I comença l’espectacle: la rialla espontània i inevitable en un monòleg, la llàgrima d’una emoció no continguda en l’escena més inesperada, l’admiració davant d’un truc de màgia, l’aplaudiment més apassionat, el comentari còmplice amb els amics després de l’espectacle i aquella sensació festiva que tens al cor...

Se t’acut una manera millor de regalar felicitat?

Regala emocions, regala teatre.

IDEAL-PER-A-DETALLISTES
Targeta Regal 50 € / 100 €- IDEAL PER A DETALLISTES (enviament a casa)

Aquesta modalitat de targeta és ideal per als més previsors i detallistes. Per als que envieu un ram de flors sense avisar. Si ets una d’aquestes persones, posa-hi el ram, que nosaltres hi posem la targeta. La pots comprar ara i la rebràs físicament a l’adreça que ens indiquis passats 3 o 4 dies (això comporta una despesa adicional de 4 €, és a dir, 54 € o 104 €). Si la teva intenció és emocionar, amb nosaltres ja ho has aconseguit. Felicitats, així és com comencen les grans històries, dignes d’una nit inoblidable. Comprar ara!

EMOCIONS-EXPRESS
Targeta Regal 50 € / 100 € - EMOCIONS EXPRESS (targeta online)

Aquesta modalitat de targeta ha estat pensada per als més espontanis. Per als que no podeu ni voleu esperar ni un dia més per fer un regal. Si ets una d’aquestes persones, compra la targeta on-line i la rebràs immediatament en un document PDF. Un cop l’hagis rebut, només caldrà que la reenviïs a l’afortunat/da o la imprimeixis. A partir d’aquí començarà la imaginació... Quina emoció! Tan ràpid i tan fàcil, i ple d’emocions a flor de pell. Comprar ara!

La Targeta Regal és la manera més fàcil d’encertar-la quan vulguis fer un regal. La persona obsequiada podrà bescanviar-la escollint qualsevol espectacle de la Programació Oficial del Teatre de la Llotja. Pots triar entre dues modalitats de targeta: la de 50 € i la de 100 €. La pots adquirir a la taquilla del teatre o per Internet.

 

Com la pots adquirir: les targetes regal estan a la venda en aquest web i a la taquilla del teatre. Comprar ara!
Condicions de la targeta: és vàlida tant si la compres a la taquilla del teatre com al web, per a qualsevol quantitat fins a completar-ne el valor total. No pot ser bescanviada per diners en metàl·lic. El Teatre de la Llotja no es responsabilitza de la pèrdua, furt, dany o ús no autoritzat de la targeta, que no podrà ser reemplaçada. És vàlida per a compres realitzades fins al 31 de juliol de 2017. Després d’aquest període, caducarà sense cap notificació. No és recarregable. Per a qualsevol dubte o informació, pots dirigir-te a teatredelallotja@paeria.cat.

Com la pots utilitzar:
A la taquilla: en el moment de fer la compra, mostra-la.
Al web:
1. Tria l’espectacle i entra a l’apartat de compra d’entrades.
2. Selecciona la butaca i la tarifa.
3. Si és la primera vegada que compres una entrada, registra’t al web. Si no, accedeix-hi amb el teu e-mail i contrasenya.
4. Un cop acceptades les condicions de contractació, introdueix el codi del dors de la targeta regal al lloc indicat.