Preu Amic

Preu Amic

Si ets Amic de La Llotja, podràs adquirir les entrades al Preu Amic, que és sempre més econòmic que el Preu General. Fer-se amic ara.

Grup més de 20 persones

Grup de més de 20 persones

Mitjançant el servei de Grups del Teatre, pots adquirir les entrades a Preu de Grup. El requisit indispensable és que sigueu 20 persones o més. A més, per cada 20 entrades n’obtindràs una de gratuïta.Contacte: Imma Farré, teatredelallotja@paeria.es, 973 239 698, matins de 9 a 13 h; i 973 239 298, tardes de 17 a 21 h.

Pack Teatre 5

Pack màgia

Tria les 2 de màgia i gaudeix d’un 10% de descompte.

Aplicable a les obres Jandro.TV, BLAKE + allá de la imaginación.

Comprar ara

Tarifa Familiar menors 16

Familiar menors de 16 anys

Entrades a preu reduït per a compres familiars amb menors de 16 anys a l’òpera Don Giovanni

Compra exclusiva a taquilla.

Butaca Jove

Butaca Jove 40 Principales

Si tens entre 16 i 25 anys, pots adquirir entrades per a tots els espectacles pagant només el 25% del preu de l’entrada. Aquestes entrades només es poden adquirir a la taquilla del teatre mostrant el DNI. Són entrades personals, utilitzables per un jove d’entre 16 i 25 anys. Cada jove pot comprar una entrada per espectacle.

Apropa cultura

Apropa Cultura

El Teatre de La Llotja està adherit al programa Apropa Cultura. Aquest vetlla per l’accessibilitat de tota la ciutadania als equipaments culturals. És una iniciativa que uneix teatres, auditoris i museus amb les entitats del sector social per fer la cultura accessible a tothom.

D’aquesta manera, es facilita l’accés dels col•lectius més vulnerables de la societat a la programació oficial del Teatre de la Llotja.

Per gaudir d’aquest programa, cal que les entitats es registrin a www.apropacultura.cat

Nens

Nens

Als espectacles infantils,l’entrada és gratuïta per als infants de fins a 1 any que no ocupin butaca.