Jorge Javier Vázquez canta la banda sonora de la seva vida a la Llotja!

El presentador i periodista, conegut per programes com ‘Sálvame’ i ‘Gran Hermano’, porta el dissabte 1 i el diumenge 2 d’octubre al Teatre de la Llotja el musical ‘Iba en serio’, en què estarà acompanyat de Kiti Mánver i quatre actors més.

Famós pels programes de televisió ‘Sálvame’ o ‘Gran Hermano’, la seva estrena en el món de l’espectacle es produeix amb un ‘show musical’ en el qual farà un repàs a la banda sonora de la seva vida.

‘Iba en serio’ és, abans de tot i sobretot, una celebració de la vida, un divertit espectacle musical escrit i dirigit per Juan Carlos Rubio i amb direcció musical de Julio Awad, en què Jorge Javier Vázquez (en el seu debut teatral) ens explicarà o, més ben dit, ens cantarà alguns dels moments, anècdotes, amics i enemics que han marcat la seva història, que han forjat el seu caràcter i la seva trajectòria personal i professional.

Acompanyat d’un magnífic elenc de 5 persones, l’obra és una eclèctica i explosiva coctelera musical en què el més important és divertir el públic i, alhora, convèncer-lo que, passi el que passi, cal tirar endavant. Perquè en això de viure, ja ho va dir Chaplin, no hi ha assaig. Per això canta, balla, plora i viu intensament cada moment, perquè la cosa va —perdó—, la cosa ‘Iba en serio’.

Més informacióComprar l'entrada

 

 

29.9.2016
 

Add comment