La Temporada Lleida reprograma 5 espectacles per a la tardor
REGIDORIA DE CIUTAT I CULTURA
Corresponen a la programació de primavera que s’ha hagut d’ajornar a causa de les mesures adoptades per la crisi sanitària de la COVID-19

Des de l’organització es continua treballant per buscar noves dates per a altres espectacles que també quedaran ajornats properament

La Temporada Lleida, que aglutina la programació del Teatre de la Llotja, Teatre Municipal de l’Escorxador i Auditori Municipal Enric Granados, ha reprogramat per a la tardor 5 espectacles previstos per a aquesta primavera que s’han hagut de suspendre seguint les mesures adoptades per la crisi sanitària de la COVID-19.

Així, els espectacles que s’ha reprogramat, de moment, són:

Teatre de la Llotja:

9 d’octubre 2020, 21.00 h. Viejo amigo Cicerón. Teatre Romea i Festival Internacional Teatro de Mérida. (data ajornada:  5 d’abril)

12 desembre, 20.30 h. Juana. Losdedae i Teatro Español. (data ajornada: 18 d’abril)

Auditori Municipal Enric Granados:

​19 setembre, 21 h. Tributo Héroes del Silencio. Derivas (data ajornada: 24 abril)

15 d'octubre. 20.30 h. L'Octet de Mendelssohn. Quartet Teixidor i Quartet Altimira (data ajornada: 12 març)

12 novembre 20.30h. Embruixament a París. Daniel Ligorio (data ajornada: 17 d'abril)

Cal destacar que tan aviat com s’acabi aquest període d’excepcionalitat, si la nova data reprogramada no els anés bé, es podrà demanar el retorn de les entrades pel mateix canal pel què s’hagin adquirit. Els retorns presencials s’efectuaran tan bon punt reobrin les taquilles.

En cas que l'espectacle o concert es reprogrami per a una nova data també se'ls informarà a través de tots els canals d’informació, tot i que serà vàlida la mateixa entrada per a la nova data.

En cas que l'espectacle o concert es reprogrami per a una nova data també se'ls informarà a través de tots els canals d’informació, tot i que serà vàlida la mateixa entrada per a la nova data.

Des de l’organització es continua treballant per buscar noves dates per a altres espectacles que també quedaran ajornats properament.

 

3.4.2020
 

Add comment