Es tracta de cinc abonaments de teatre amb espectacles a la Llotja i l’Escorxador i un per a concerts coincidint amb el 25è aniversari de l’Auditori amb els quals es pot arribar a estalviar entre un 25 i un 50% respecte al preu general de les entrades.

 

Pel que fa als 5 Abonaments Teatres:

    • Menú familiars i tots públics. Per la compra mínima de 5 espectacles l’abonament costa 25 € (5 € per espectacle quan el preu general és de 10 €). Els espectacles són: AmourLoopsKàtiaBaobab. Un arbre, un bolet i un esquirolCamí a l’escolaPolzetItalino Grand HotelDémodésEscargots.
    • Menú Potencial Jove. Tots 5 espectacles 40 € (8 € per espectacle quan el preu general és de 12 €): WastedCireres & lentejuelasTontaLa lleugeresa i altres cançonsVersiones parciales y erróneas de mi vida y mi gloria.
    • Menú d’autor. 6 espectacles 60 € (10 € per espectacle quan el preu general és de 16 €): Terra de voltorsRebota rebota y en tu cara explotaUn dia qualsevolSet of setsLa tempestaBogumer.
    • Menú Grans Produccions. 5 espectacles 100 € (20 € espectacle quan el preu general és de 26 €): La Rambla de les floristesLa fuerza del cariñoMaremarViejo amigo CicerónJuana.
    • Menú A la Carta: 43 €. Compra mínim un espectacle de cada menú per gaudir del preu d’abonament.

 

Pel que fa a l’abonament del 25è aniversari de l’Auditori:

    • 86 € (preu general 116 €): La Mar Mediterrània (Petits Cantors de Viena), Gran Missa de Mozart (OCM), La Cinquena de Mahler (OS Gran Teatre del Liceu), La Novena de Beethoven (OSV)

La compra d’aquest abonament dóna dret a complementar-lo triant entre diferents concerts a preus molt més reduïts:

- Cicle Ricard Viñes: 42 € (preu general 59 €): La Pastoral de Beethoven (OCM), Vladimir Acimovic, piano; Embruixament a París (Daniel Ligorio, piano), La Gran Final! (OSV).

- Cicle Música de Cambra: 36 € (preu general 55 €): Luna Poleno (Miguel Hortigüela), Empremtes (Dos de Lis), L’Octet de Mendelssohn (Quartets Teixidor i Altimira), El Trio Ludwig interpreta Beethoven, Beethoven 2020 (Quartet Teixidor).

- Cicle Antoni Pujol: 25 € (preu general 30€): Albert Guinovart amb el CCAEG, In Memoriam. CCAEG (X. Puig, director).

- Cicle OJC: 12€ (preu general 26€): El Bolero de RavelLa Heroica de Beethoven.

Tota la informació sobre els abonaments a latemporadalleida.cat/abonaments