No t'ho pensis més! Porta el teu nét al teatre

La Fundació Teatre de la Llotja i l'Ajuntament de Lleida hem posat en marxa una nova edició de la campanya Porta el teu nét al teatre.

L’espectacle proposat en aquesta ocasió és l'última gran producció del Mag Lari, Ozom. Un espectacle d'homentatge als millors il·lusionistes de tots els temps.

Aquest espectacle tindrà lloc els dies 5 i 6 de març. El preu de l’entrada general és de 37 €. El preu d’Amic o amb el Carnet sènior és de 32 €. A través d’aquest programa quan la persona gran compra l’entrada per al seu nét, la seva li surt gratuïta.

Per gaudir de la campanya, cal adreçarse a l’Àrea de Gent Gran de l’Ajuntament de Lleida, que gestionarà el tiquet que caldrà bescanviar a la taquilla de La Llotja. N’hi ha un número limitat i la campanya va dirigida als majors de 60 anys. El tiquet permet comprar l’entrada del nét o néta i obtenir immediatament la seva gratuïta. La data màxima per a bescanviar els tiquets és el 29 de febrer.
Per a més informació: Àrea de Gent Gran de l’Ajuntament, a la Rambla Ferran, 13, planta baixa, tel. 973 700 349, gentgran@paeria.es.

26.1.2016
 

Add comment