Per promoure les activitats d’arts escèniques, la música i els festivals audiovisuals de la nostra ciutat, l’Ajuntament de Lleida ha creat la Fundació Teatre de la Llotja, la qual ha de facilitar la participació de la societat civil en el disseny de la política cultural de Lleida mitjançant projectes de patrocini i esponsorització.

La Fundació, en coordinació amb la Regidoria de Cultura, gestiona un programa anual d’espectacles al Teatre de la Llotja.

La Fundació ha impulsat la xarxa d’Amics del Teatre de la Llotja, que actualment té més de 46.000 membres, i vetlla per dissenyar un programa pensat per a tots els públics, especialment per al públic jove, infantil i familiar.

També ha establert convenis amb agents de la ciutat que contribueixen a enriquir i millorar el teixit social de Lleida (Conveni amb l’Associació Down Lleida, Conveni amb l’ATM de Lleida...).

 

El patronat de la Fundació està format per:

President Il·lm. Sr.Fèlix Larrosa i Piqué

Vicepresidenta S.s. Montserrat Parra

Patrons regidors S.Ses Rafael Peris (PSC), Francesc Cerdà (CiU), Angeles Ribes (C's), Carles Vega (ERC), Francesc Gabarrell (CUP), Dolors López (PPC), Sergi Talamonte (Comú).

Patrons institucionals Consell del Segrià, Udl, Sotsdelegació del Govern

Mecenes artistes (socis privats) Gregorio Iglesias, Perico Pastor, Joaquim Ureña

Mecenes Moventis, Ilnet, Plusfresc, Sorigué, Aqualia, Grinyó, Romero Polo, Arnó, Clanser, Romà, Grup Voltes, Naturgy, B3, Cope Lleida, La Mañana, Segre, Cadena SER.

Gerent de la Fundació Teatre de la Llotja Les funcions són assumides per la Regidoria de Cultura