Andrea Motis Quintet

Andrea Motis Quintet

11 enero - 21h

ENTRADAS AGOTADAS

Amb referents de la talla de Louis Armstrong i Chet Baker, la jove trompetista, cantant i compositora barcelonina Andrea Motis enlluerna el públic des de 2012, any en què Quincy Jones s’hi va fixar i la va convidar a compartir escenari al Festival de Peralada.

El seu mentor Joan Chamorro, el veterà del jazz català, fa un gran treball des de la Sant Andreu Jazz Band, la big band més jove d'Europa. La seva trajectòria com a saxofonista (entre d'altres instruments) és tan brillant i dilatada que seria inútil intentar resumir en aquestes breus línies. Tete Montoliu, Slide Hampton, Bebo Valdés, Randy Brecker, Manhattan Transfer, Steve Wonder... L'elenc de músics amb els quals ha treballat és impressionant.

Després de més de vuit anys de trajectòria, Andrea Motis s'ha consolidat com una de les artistes de referència del jazz a casa nostra i, sens dubte, és també una de les artistes
més internacionals. Figura en els cartells dels grans festivals de jazz de tot el món i alguns dels seus vídeos superen les 500.000 reproduccions a YouTube.

En aquest concert interpretaran temes del seu CD Emotional Dance, alguns standars de jazz i alguna pinzellada del seu últim CD Do outro lado do Azul.

Mostrar más

Ficha artistica:

Andrea Motis, voz y trompeta
Joan Chamorro , contrabajo y saxo
Ignasi Terraza, piano
Josep Traver, guitarras
Esteve Pi, batería

Precios

  • Precio Grupos (mínimo 20 entradas) 20 €
  • Precio General 22 €

Destacamos

  • Descuentos(2396)
  • Comprar Entradas(2938)
  • Abonos(6700)
  • Pack Teatro(2392)