ALFRED GARCÍA

ALFRED GARCÍA1016 TOUR

18 maig - 21h

Després de l'èxit del seu primer treball discogràfic 1016 publicat per Universal Music Spain, i que ja ha aconseguit el disc d'or, Alfred García anuncia ara que inicia la seva primera gira.

La gira ‘1016 Tour’ recorrerà unes 30 ciutats des de febrer  fins a maig de 2019, entre sales i festivals, arrencant el dia 28 a Madrid amb un concert que comptarà amb col·laboracions especials.

El músic, compositor, cantant i productor del seu primer disc, tria per a aquest ambiciós projecte (discogràfic i gira) el número 1016, el seu número de càsting en les proves del Talent Xou Operación Triunfo 2017, en el qual va quedar en quart lloc entre els finalistes del programa. 2017 es va completar concursant en el Festival d'Eurovisió (Portugal) en representació d'Espanya, amb una gira de més de 20 concerts amb Operación Triunfo, ‘OT en concierto’, (Bernabeu, Palau Sant Jordi,WiZink Center, etc.) i una petita gira en festivals, ‘1016 is coming tour’ (Share  Music Festival, Arenal Sound, Festival Acústica, entre altres).

En el seu xou en directe, Alfred comptarà amb una banda de set músics. Bateria/percussió, baix, dues guitarres, un piano/hammond/teclats/FX, saxofon i trompeta acompanyaran a l'artista, a qui també podrem veure tocar la guitarra elèctrica, l'acústica, el piano, i el trombó. Alfred coneix a alguns membres de la seva banda des de fa una dècada i té amb cadascun una unió amistosa i professional.

L'espectacle de l'artista ofereix al públic una experiència molt personal que inclou tots els temes del seu disc 1016 i afegeix algunes cançons especials per a ell tant de Operación Triunfo com d'altres etapes. Alfred ha creat els arranjaments musicals especialment per al xou, compta amb una posada en escena íntima i una producció treballada i d'acord amb el resultat del disc (els tècnics que van treballar en el disc seran els mateixos en l'espectacle en viu).

Mostrar més

Preus

  • Preu ÚNIC FILA 1 I 2 57 €
  • Preu ÚNIC FILA 3 A LA 7 52 €
  • Preu ÚNIC FILA 8 A LA 25 37 €

Destaquem

  • Descomptes(2358)
  • Comprar entrades(2937)
  • Abonaments(6701)
  • Packs teatre(1935)