Bona Gent

Bona GentTeatre de Guerrilla

← Mostrar més funcions

Benvolgut públic del Teatre, 

Ens adrecem a vosaltres perquè teníeu entrades adquirides per a l’espectacle Bona gent, de Quim Masferrer, per la proper dissabte 21 de novembre al Teatre de la Llotja de Lleida. 

Malauradament, i com ja deveu suposar, hem de tornar a ajornar-lo per la impossibilitat de celebrar-lo ateses les mesures prorrogades segons la RESOLUCIÓ SLT/2875/2020, de 12 de novembre, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya, publicada al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya dissabte 14 de novembre de 2020

La nova data en què esperem poder finalment celebrar les funcions és el diumenge, 7 de març de 2021. A les 16.00 h i a les 20.00h.

El nostre desig és recuperar la normalitat en l’exhibició dels espectacles, així com l’assistència del públic tan aviat com sigui possible i estem fent grans esforços per poder continuar l’activitat tant per a artistes i companyies com per a vosaltres, les espectadores i els espectadors de les arts en viu i la cultura. 

Us agraïm la comprensió i esperem retrobar-vos ben aviat.

Durant anys, dècades, segles, hem aplaudit actors, actrius, dramatúrgies, escenografies, direccions... però ens hem oblidat d’una peça clau del teatre: el públic.

Quim Masferrer pensa que ha arribat l’hora de fer un homenatge al públic en un espectacle únic i impossible repetir perquè el públic n’és el protagonista.

Un protagonista o, millor dit, molts i moltes protagonistes, que escriuran l’argument d’aquesta experiència.

Un espectacle ple de veritat. Un espectacle honest. Un espectacle on Quim Masferrer vol ser el teu espectador. Si el vau veure el 2019, no veureu el mateix.

Mostrar més

Durada: 01 hora 45 minuts

Fitxa artística:
Idea, text i interpretació: Quim Masferrer
Adjunt guió: Ferran Aixalà
Espai escènic: LdG
Espai sonor, il·luminació i cap tècnic: Dani Tort
Assessorament video: Sergi Rigol
Producció executiva i gerència: David Grau

Organitza: Teatre de Guerrilla i Fundació Pública Teatre de la Llotja

Preus

  • Preu Amic/Redüit 20 €
  • Preu General 22 €

Destaquem

  • Descomptes(2358)
  • Comprar entrades(2937)
  • Abonaments(6701)
  • Packs teatre(1935)