Festa 10 anys

Festa 10 anysEl Pot Petit

← Mostrar més funcions

El Pot Petit celebra 10 anys plens d’aventures, ritmes, rialles i cançons amb un concert excepcional que només es podrà veure a 10 únics llocs, un dels quals, el Teatre de la Llotja de Lleida!

Voleu descobrir què hi ha dins el Pot Petit? Per a aquesta ocasió tan especial us presentarem un trosset d’aquest món tan màgic on viuen la Jana, en Pau i la Melmelada Band! I per fer-ho comptarem amb tretze músics a l’escenari que faran sonar les cançons d’El Pot Petit com mai abans no les heu sentit.

Una experiència que volem que les famílies recordin sempre. Una ocasió magnífica per viure les cançons que s’estan convertint en part de la banda sonora d’un gran nombre de llars.

NOVA FUNCIÓ!!!! EL DISSABTE 30 DE NOVEMBRE A LES 16:30H

Mostrar més

Durada: 01 hora 30 minuts

Jana (intèrpret cantant): Helena Bagué Vilà

Pau (intèrpret, cantant i guitarra): Siddartha Vargas MartínezIntèrprets: Pau Oliver Bover (bateria), Aniol Miró Guillamí (percussions), Albert Dondarza Roca (teclat, violí i serra), Sergi Casademont Garcia (baix), Dani López Pradas (saxo, clarinet, flauta travessera i piano), Joni Ripoll Moreno (trombó), Ariadna Gispert Bronsoms (trompeta), Guitarrista: Dario Barrosso Miranda (guitarra), Olga Bernardo Vidal i Mercè Munné Parera (intèrprets i cors) i Marina Congost Nogué (titellaira)

So: Marc Usano Pujol

Il·luminació: Nino Costa Municoy

Direcció artística: Jordi Duran Roldós i El Pot Petit

potpetit.com

Preus

  • Preu Amic/Reduït 15 €
  • Preu General 17 €

Destaquem

  • Descomptes(2358)
  • Comprar entrades(2937)
  • Abonaments(6701)
  • Packs teatre(1935)