JEKYLL & HYDE

JEKYLL & HYDEEl Musical

← Mostrar més funcions

El nostre “Jekyll & Hyde” és diferent a qualsevol dels muntatges representats fins ara.

L'estrena a Broadway va tenir lloc l'any 1997, i tan sols 3 anys després va obrir les portes a Espanya, incorporant temes musicals que no apareixen en la versió original, i desenvolupant una nova posada en escena completament original.

L'espectacular escenografia ha estat construïda de forma efectista i sense perdre la teatralitat que aquesta gran història es mereix. S'ha creat una atmosfera victoriana del Londres més apassionant i tenebrós.

Els efectes especials, creats expressament per a aquesta producció, sorprenen pel seu realisme. Els efectes d'il·luminació, el tractament sonor i l'ambientació en general resulten completament avantguardistes i són el fidel resultat un treball realitzat, i de l'experiència adquirida amb grans produccions anteriors.

Els més de 150 vestits de vestuari han estat dissenyats seguint els patrons de l'època.

La Música, guanyadora de multitud de premis a Amèrica del Nord, està composta d'autèntics “Singles”, i és interpretada en directe per 7 mestres. Aquest musical va ser estrenat a Madrid l'any 2000 amb el cantant Raphael com a protagonista.

La Producció va estar durant 3 anys en cartell i gira per Espanya. La mateixa Producció es va estrenar a Mèxic l'any 2016, durant dues temporades, amb gran èxit de públic i crítiques.

Jekyll & Hyde el Musical, amb la seva estètica gòtica, se situa en l'òrbita d'espectacles clàssics del gènere.

Enllaç abonaments 2 musicals: https://latemporadalleida.koobin.com/index.php?action=PU_muestra_paquete&Ev_id=994

Mostrar més

Preus

  • Preu Grups 32 €
  • Preu Abonament 2 musicals 47 €
  • Preu General 37 €

Destaquem

  • Descomptes(2358)
  • Comprar entrades(2937)
  • Abonaments(6701)
  • Packs teatre(1935)