Las Glorias Cabaret

Las Glorias Cabaret

30 juny - 20:30h

Cal deixar-ho aclarit abans de començar: Las Glorias Cabareteras no han estat programades al Teatre Nacional de Catalunya perquè elles no han volgut. Las Glorias són dues vedettes venidas a menos -si és que alguna vegada van anar a més- que es dediquen a explicar-nos les seves inquietuds sobre la vida mateixa... O, per dir-ho d'una manera menys fina, a desbarrar contra tot i tothom mentre ho intercalen amb números musicals perquè elles, pobretes, es pensen que canten i ballen.
Considerades una de les propostes underground més interessants i irreverents de les arts escèniques catalanes, Las Glorias fugen del mainstream per apropar-nos el seu humor més decadent i esmolat, que combina el cabaret més clàssic amb un innegable aire trash. Els seus seguidors del circuit underground de Barcelona els son fidels pel to humorístic i àcid de les seues propostes. Darrerament, les hem pogut veure presentant els Premis Butaca 2018 i arrasant als Premis de la Crítica 2019. I pensem, fermament, que tant de talent ha de sortir fora de Barcelona.

Aquest juny planten les seves sabates de taló i les seves perruques de baixa estofa en un escenari pensat per a l'ocasió. Perdudes als afores de Lleida, Las Glorias han acceptat el repte de transformar un espai de l'Horta de Ponent en un cabaret rural.

IMPORTANT: Al lloc de representació d'aquest espectacle NO hi haurà venda d'entrades. Cal, per tant, que la compreu anticipada. Disculpeu les molèsties.

*Punt de trobada: parada autobusos Av. de Madrid 34, a les 19.30 h

Enllaç pack espectacles:

Per a 2 espectacles: https://latemporadalleida.koobin.com/index.php?action=PU_muestra_paquete&Ev_id=982

Per a 4 espectacleshttps://latemporadalleida.koobin.com/index.php?action=PU_muestra_paquete&Ev_id=983

*Amb l'entrada entra una consumició.

Mostrar més

Preus

  • Preu Pack 2 espectacles 20 €
  • Preu Pack 4 espectacles 32 €
  • Preu General 12 €

Destaquem

  • Descomptes(2358)
  • Comprar entrades(2937)
  • Abonaments(6701)
  • Packs teatre(1935)