Ocaña, reina de las Ramblas

Ocaña, reina de las Ramblas

29 juny - 20:30h

Ocaña fou un artista autènticament inclassificable, amb uns inicis com a performer dècades abans que ningú sabés què volia dir fer una performance. A través de les seves intervencions artístiques, va esdevenir un activista pioner dels drets LGTBI molt abans que entenguéssim el significat d'aquestes sigles. Ocaña, el precursor de tota una manera de viure i d'entendre el món, reapareixerà al 2019 a l'Horta de Lleida.

De la mà de l'actor i cantant Joan Vázquez -el premiat protagonista de Paquito forever- i de la guitarra del director musical Marc Sambola, retem aquest homenatge a Ocaña en un recital teatralitzat a ritme de cobles amb arranjaments especialment compostos per a l'ocasió. A Ocaña, reina de Las Ramblas, les paraules en primera persona d'aquest artista majúscul es combinen amb la interpretació de clàssics com Tatuaje, Ojos verdes, Y sin embargo te quiero o La niña de fuego. El dramaturg Marc Rosich, coneixedor profund de la figura d'Ocaña, ha confegit una dramatúrgia exquisida i punyent, i dirigeix Vázquez en aquest homenatge a la indiscutible reina de Les Rambles. Ens portaran en un viatge a aquella Barcelona de finals dels setanta i principis dels vuitanta, una ciutat que mirava amb irreverència cap al futur i que lluitava per la justícia i la llibertat per a tothom.
L'any passat, Rosich va estrenar a Berlín la versió alemanya d'aquest espectacle, amb un èxit aclaparador tant de crítica com de públic.

Amb la col•laboració de Pride Barcelona.

Direcció d’escena i dramatúrgia: Marc Rosich
Direcció musical, arranjaments i guitarra: Marc Sambola

IMPORTANT: Al lloc de representació d'aquest espectacle NO hi haurà venda d'entrades. Cal, per tant, que la compreu anticipada. Disculpeu les molèsties.

Enllaç packs:

Per a 2 espectacles: https://latemporadalleida.koobin.com/index.php?action=PU_muestra_paquete&Ev_id=982

Per a 4 espectacleshttps://latemporadalleida.koobin.com/index.php?action=PU_muestra_paquete&Ev_id=983

*Amb l'entrada entra una consumició.

 

Mostrar més

Direcció d’escena i dramatúrgia: Marc Rosich
Direcció musical, arranjaments i guitarra: Marc Sambola
Actor i cantant: Joan Vázquez
Vestuari: Joana Martí
Caracterització:Txus González
Fotografia: Isaias Fanlo
Premsa i comunicació: Neus Purtí
Producció OBNC: Raül Perales
Direcció OBNC: Dietrich Grosse

Preus

  • Preu Pack 2 espectacles 20 €
  • Preu Pack 4 espectacles 32 €
  • Preu General 12 €

Destaquem

  • Descomptes(2358)
  • Comprar entrades(2937)
  • Abonaments(6701)
  • Packs teatre(1935)