AJORNAT, NOVA DATA: Sergio Dalma

AJORNAT, NOVA DATA: Sergio DalmaGira 30... y tanto

20 març - 21h

Sergio Dalma celebra tres dècades de carrera amb “30… i tant”, un projecte en forma de disc i gira que commemora la seva trajectòria amb un nou enfocament dels seus èxits sense deixar passar l'oportunitat de presentar nova música als seus seguidors. Passat, present i futur units en el projecte d'una de les veus més personals i recognoscibles del panorama musical en espanyol.

Va ser l'any 1989 quan Dalma es presentava al món amb Esa Chica és Mia, àlbum amb el qual va aconseguir la certificació de Disc de Platí. Aquella estrena va ser el primer fruit que va recollir un noi que s'havia iniciat com a vocalista d'orquestres i cors o com a intèrpret de jingles publicitaris amb els quals va obtenir una enorme popularitat en el sector, la qual cosa li va obrir la porta de grans músics i productors.

Des de llavors ha superat rècords de venda amb més de 4 milions de discos venuts en la seva carrera.

És l'amo d'una de les veus més personals i recognoscibles del panorama musical dels últims temps. En 2019 s'han complert tres dècades des que Dalma iniciés la seva carrera. 30 anys d'èxits icònics i discos inoblidables. Ara presenta noves versions dels seus clàssics més rotunds, seleccionats pel propi Dalma, que imprimeix un aire renovat a èxits com Bailar pegados o Solo para ti. I ho fa amb un so sorprenent, sustentat sobre una base instrumental ben diferent a l'habitual en ell, encara que sense abandonar l'estil Dalma, sempre amb l'univers de les grans cançons italianes com a referència. Ara fa un pas més afrontant una nova etapa en el seu recorregut.

Tot està llest per a la celebració en els escenaris del 30 aniversari d'una de les veus més recognoscibles del panorama musical espanyol.

#Dalma30ytanto#*Los30deDalma

Mostrar més

Preus

  • Preu Zona A,B (files 1 i 2) 69 €
  • Preu Zona C (files 3 fins a la 7) 62 €
  • Preu Zona D (files 8 fins a la 25) 54 €

Destaquem

  • Descomptes(2358)
  • Comprar entrades(2937)
  • Abonaments(6701)
  • Packs teatre(1935)