TR3S x 1

TR3S x 1

07 octubre - 19h

Tres espectacles en un.
El recorregut comença amb un solo, Aye-Nah, de la coreògrafa Aina Lanas. Una peça íntima i personal que ens ajuda a entrar en calor per rebre la segona poposta de la nit: A Risas, una creació del dúo The Jokers plena d’energía, crítica i krump que no deixarà a ningú indiferent.
Per últim i en estrena, Aina Lanas, en aquesta ocasió com a directora i coreògrafa del grup Outsister, ens presenta Mawu. Un viatge per la feminitat, els llenguatges mestissos i el ritual de la dansa.
Aquesta última agrupació va rebre el premi La Llotja al certamen de danses urbanes The Best On 2017 i és per això que en aquesta nit el llenguatge urbà-contemporani és el protagonista a l’escenari.

PRIMERA PART:

‘Aye-Nah’

Coreografía i interpretació: Aina Lanas

Disseny de llums: Sergio Roca

Música: Mans_O / Leonard Cohen

Arranjaments: Claudio Marrero / Izah

Text: Alejandra Smits

Sinopsi: Aye-Nah és una peça de dansa que es basa en una historia personal. És la confessió d’una dona, són les seves veus interiors.
La idea sorgeix d’un intens sentiment d’aixafament vital i la obertura d’un món enorme de temors i dubtes. Es veu a sí mateixa com un maniquí sense braços ni cames, lluitant amb una ment desbordada i una immensa necessitat de deixar-se anar i tornar a connectar amb un ritme més pacífic.

Aina Lanas, impulsora i coreògrafa d’aquest projecte que indaga en la feminitat i identitat és des de fa anys un referent de les danses urbanes al nostre pais, tot i que la seva formació abarca també altres estils com la dansa contemporània i el teatre físic.

Durada: 20 min

‘A Risas’
Cia The Jokerz

Coreografía i interpretació: Arias Fernández i Nahuel Barrios

Música: Ayax / Amon Tobin

Sinopsi: A Risas és una crítica reflexiva sobre els personatges que interpretem en societat. Per mitjà d’un joc emocional esbojarrat, els artistes capgiren la pròpia personalitat i els rols socials per albirar allò que s’amaga darrera les caretes.

The Jokerz neix amb un missatge: canviar el món des de l’art. Arias aka Joker i Nahuel aka JrJoker treballen junts des de 2011 en competicions de batalles freestyle i són representants espanyols de Krump en l’àmbit internacional. Aquesta ès la seva segona creació com a coreògrafs.

Durada: 15 min
SEGONA PART:

‘MAWU’
Cia Outsister

Direcció i coreografia: Aina Lanas

Música: Diversos artistes

Sinopsi: Sis dones, amigues, germanes, companyes de vida i d’energia poderosa. Cícliques com la lluna. S’ajuden, es recolzen, es mouen i reflexionen juntes sobre la feminitat i el gènere.
Outsister neix al 2016 de la mà d’Aina Lanas que reuneix un grup de dones provinents de diferents estils per tal d’investigar i crear entorn a la feminitat i els tòpics de gènere. La primera creació de curta durada amb el nom de Mawu va guanyar el premi la Llotja al Certamen The Best On 2017.
Durada: 30 min

Mostrar més

Preus

  • Preu Amic/Reduït 12 €
  • Preu Menors 29 anys 8 €
  • Preu General 16 €

Destaquem

  • Descomptes(2358)
  • Comprar entrades(2937)
  • Abonaments(6701)
  • Packs teatre(1935)