Diumenge, 14 d'abril, a les 18.00 hores, dotze músics i un director d'orquestra oferiran un muntatge còmic i musical amb una banda sonora formada per les peces més conegudes de la mússica clàssica

Estrenat al 2014, porta més de 200 funcions a Catalunya, Espanya, Francia, Alemanya, Gran Bretaña i Suissa i ha rebut els elogis de la crítica i públic.  El seu autor i director és Jordi Purtí, ex membre Joglars, amb més de 70 estrenes i que va rebre el premi Fetén 2018 al millor director per aquest espectacle 

'Concert a tempo d'umore, un espectacle únic al món arriba al Teatre de la Llotja de Lleida aquest diumenge, 14 d'abril, a les 18 hores. Un concert a càrrec de l'Orquestra de Cambra de l'Empordà, on dotze músics i un director d'orquestra pujaran a l'escenari per realitzar diversos gags molt divertits, mentre interpreten una selecció de peces molt conegudes de la música clàssica com Les Quatre Estacions de Vivaldi, l'Ave Maria de Banc o la 9a simfonia de Beethoven.

Estrenat al 2014, porta més de 200 funcions a Catalunya, Espanya, França, Alemanya, Gra Bretanya i Suïssa i ha rebut els elogis de la crítica i públic. El seu autor i director és Jordi Purti, ex membre de Joglars, amb més de 70 estrenes i que va rebre el premi Feteén 2018 al millor director per aquest espectacle. 'Concerto a tempo d'umore, és una obra musical dirigida per Jordi Purtí, guanyador al Premi Fetén 2018 a la millor direcció artística per aquest espectacle. Un concert interactiu, on en alguns moments el públic pot participar pujant a l'escenari i els músics no paren de tocar mentre baixen al patí de butaques. Es tractam, en definitiva, d'un teatre de gest amb molt d'humor i música, on s'elabora tota una divertida trama dirigida tant a un públic adult, que hi pordrà veure lluites de poder, desordre i indisciplina en una estructura tan disciplinada com és una orquestra; i aun públic infantil, ja que els nens i nenes es divertiran amb els 'gags' que es van succeint.

Aquest espectacle s'emmarca dins de la programació de LaTemporada Lleida. El preu de les entrades és de 20€, i 16€ la reduïda. Tota la informació i vendra d'entrades al web de LaTemporada.